ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ: ΕΛΣΤΑΤ_ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ 2021 | Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Είστε εδώ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ: ΕΛΣΤΑΤ_ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ 2021

Η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) πρόκειται να διενεργήσει τις Γενικές Απογραφές Κτιρίων και Πληθυσμού-Κατοικιών την περίοδο Αυγούστου – Δεκεμβρίου 2021.

  Στο πλαίσιο αυτό, κατά την τρέχουσα χρονική περίοδο έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΕΛΣΤΑΤ η σχετική Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Γενικές Απογραφές Κτιρίων και Πληθυσμού – Κατοικιών για να ενταχθούν στο Μητρώο των Τομεαρχών. Οι αιτήσεις των υποψηφίων τομεαρχών υποβάλλονται μέχρι την 24η ώρα της 19ης Ιουλίου 2021, μέσω σχετικής ηλεκτρονικής εφαρμογής, η οποία είναι διαθέσιμη στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.statistics.gr/2021-census-pop-hous-enum

 Κατόπιν των ανωτέρω, τόσο οι υπάλληλοι του Πανεπιστημίου, όσο και οι φοιτητές, έχουν την ευκαιρία να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στην εν λόγω διαδικασία.

 Σημειώνεται, ότι η προβλεπόμενη μηνιαία αποζημίωση καθορίζεται σε 320,0€ μεικτά ανά μήνα και ότι η απασχόληση των τομεαρχών θα διαρκέσει περίπου πέντε (5) μήνες (Αύγουστο – Δεκέμβριο).

Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία επιλογής των τομεαρχών, τις εργασίες τους και τις αμοιβές τους δίνονται στα συνημμένα αρχεία.

Ημερομηνία ανάρτησης

15 Ιουλ 2021

Είδος ανακοίνωσης

Ανακοινώσεις άλλων φορέων

Σχετικά αρχεία

Current Style: Βασικό

espa.jpg