Συνάντηση Πρυτάνισσας Πανεπιστημίου Αιγαίου με Γενική Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής | Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Είστε εδώ

Συνάντηση Πρυτάνισσας Πανεπιστημίου Αιγαίου με Γενική Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Πρυτάνισσα του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Kαθηγήτρια Χρυσή Βιτσιλάκη συναντήθηκε το πρωί της Δευτέρας (1/6/2020) στη Μυτιλήνη με τη Γενική Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Χριστιάνα Καλογήρου.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν γενικότερα η επιτακτική ανάγκη άσκησης εξειδικευμένων πολιτικών σε όλους τους τομείς της κοινωνικο-οικονομικής και πολιτιστικής δραστηριότητας των νησιωτικών περιοχών και ειδικότερα η ανάγκη στοχευμένων πολιτικών για την εκπαίδευση όλων των βαθμίδων στα νησιά μας.

«Οι δυνατότητες συνεργασίας και αξιοποίησης της επιστημονικής κοινότητας του Πανεπιστημίου Αιγαίου είναι σημαντική για τη στήριξη και την ανάπτυξη των νησιών μας», επεσήμανε η Χριστιάνα Καλογήρου. Η Πρυτάνισσα εξέφρασε την ικανοποίησή της για τη συνεργασία και για το γεγονός ότι επιτέλους προωθείται ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο πολιτικών για τη νησιωτικότητα­­ και επιβεβαίωσε την πρόθεση ενεργούς συνδρομής του Πανεπιστημίου Αιγαίου στο σχεδιασμό και την υλοποίηση των πολιτικών αυτών, προς όφελος της κοινότητας του Αρχιπελάγους, της οποίας το Πανεπιστήμιο αποτελεί πλέον συστατικό στοιχείο.

Ημερομηνία ανάρτησης

2 Ιουν 2020

Είδος ανακοίνωσης

Δελτία Τύπου

Τοποθεσία

Λέσβος

Σχετικά αρχεία

Εικόνες

Current Style: Βασικό

espa.jpg