ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΕΣΒΗ ΤΗΣ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΗΤΟΡΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ | Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Είστε εδώ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΕΣΒΗ ΤΗΣ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΗΤΟΡΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΕΣΒΗ ΤΗΣ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΗΤΟΡΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

Ο Πρέσβης της Ινδονησίας στην Αθήνα κ. Bebeb A.K.N. Djundjunan επισκέφθηκε την Ρόδο για συνάντηση εργασίας με την Διοίκηση του Ινστιτούτου Αιγαίου του Δικαίου της Θάλασσας & του Ναυτικού Δικαίου, ΝΠΔΔ του Υπουργείου Δικαιοσύνης. Η συνάντηση έλαβε χώρα στην Αίθουσα Εθιμοτυπίας του Δήμου Ρόδου.

Η Ινδονησία, η μεγαλύτερη μουσουλμανική χώρα του Κόσμου, με περισσότερους από 275 εκατομμύρια κατοίκους και περίπου 17.500 νησιά, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την χώρα μας λόγω των κοινών θέσεων μας στα πλαίσια της  Διεθνούς Σύμβασης για το Δίκαιο της Θάλασσας UNCLOS .

Κατά την άφιξή του στο Δημαρχείο Ρόδου έγινε εθιμοτυπική συνάντηση στο γραφείο του Δημάρχου Ρόδου κ. Αντώνη Καμπουράκη, με την συμμετοχή του Δημάρχου, του Αντιδημάρχου κ. Κώστα Ταρασλιά και της συμβούλου του Δήμου σε θέματα πολιτισμού και διεθνών σχέσεων κ. Δέσποινας Χατζηδιάκου, μέλους ΕΕΠ του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Στη συνάντηση εργασίας συμμετείχαν από πλευράς Ινδονησίας ο Πρέσβης κ. B.A.K.N. Djundjunan και οι συνεργάτες του και από πλευράς Ινστιτούτου ο νέος Πρόεδρος του Δ.Σ. Καθηγητής Ιωάννης Α. Σεϊμένης, τα μέλη του ΔΣ Νίκος Σκούρτος και Σάββας Παυλίδης και ο διοικητικός υπεύθυνος κ. Σπύρος Λούπης. Στη συνάντηση συζητήθηκε η περαιτέρω συνεργασία των δύο μερών, στα πλαίσια της Ροδιακής Ακαδημίας που διοργανώνει το Ινστιτούτο καθώς και η επίσκεψη ειδικών από πλευράς Ινστιτούτου στην Ινδονησία ενόψει των εκδηλώσεων για τα 75 χρόνια της Ανεξαρτησίας της.

Ημερομηνία ανάρτησης

12 Δεκ 2022

Είδος ανακοίνωσης

Δελτία Τύπου

Τοποθεσία

Ρόδος

Σχολή / Τμήμα

Βασικό αρχείο

Εικόνες

Current Style: Βασικό

espa.jpg