συντήρησης και διασφάλισης λειτουργικότητας κτιριακών υδραυλικών εγκαταστάσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Μυτιλήνη για το χρονικό διάστημα δώδεκα (12) μηνών | Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Είστε εδώ

συντήρησης και διασφάλισης λειτουργικότητας κτιριακών υδραυλικών εγκαταστάσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Μυτιλήνη για το χρονικό διάστημα δώδεκα (12) μηνών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, προτίθεται να προβεί στην ανάθεση των Υπηρεσιών: «συντήρησης και διασφάλισης λειτουργικότητας κτιριακών υδραυλικών εγκαταστάσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Μυτιλήνη για το χρονικό διάστημα  δώδεκα (12) μηνών.    

Ο συνολικός προϋπολογισμός δαπάνης παροχής των  ως άνω Υπηρεσιών,   ανέρχεται στο καθαρό ποσό των 11.538,46 €  πλέον του ΦΠΑ 17%, ποσού 1961,54 €.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον, να μας ενημερώσουν μέχρι και την Παρασκευή, 24η-1ΟΥ-2020 και ώρα 10:00 π.μ  επικοινωνώντας με το Γραφείο του Περιφερειακού Τμήματος Τεχνικής Υπηρεσίας, (Διεύθυνση:Λόφος Παν/μίου Αιγαίου κτήριο Διοίκησης  (όνομα υπαλλήλου :Νίκος Μιχαλάκης  τηλ. επικοινωνίας 22510 36951) ή με ηλεκτρονική αποστολή στο e mail: mihalakis@aegean.gr.

Ημερομηνία ανάρτησης

9 Ιαν 2020

Είδος ανακοίνωσης

Προκηρύξεις Διαγωνισμών

Τοποθεσία

Λέσβος

Current Style: Βασικό

espa.jpg