Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου γυρίζει καθημερινές εκπομπές για την ΕΡΤ! Μεταδίδονται κάθε βράδυ στις 00.40 (ΕΡΤ2) | Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Είστε εδώ

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου γυρίζει καθημερινές εκπομπές για την ΕΡΤ! Μεταδίδονται κάθε βράδυ στις 00.40 (ΕΡΤ2)

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου γυρίζει καθημερινές εκπομπές για την ΕΡΤ! Μεταδίδονται κάθε βράδυ στις 00.40 (ΕΡΤ2)

Για έβδομη χρονιά φέτος το Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και οι τεταρτοετείς φοιτητές του καταφέρνουν κάτι που κανένα άλλο τμήμα ΑΕΙ στην Ελλάδα δεν έχει καταφέρει: να παράγουν κάθε μέρα δεκάλεπτες εκπομπές επαγγελματικού επιπέδου για τη Δημόσια Τηλεόραση (ΕΡΤ) οι οποίες μεταδίδονται καθημερινά σε εθνικό δίκτυο από την 1η ως τις 7 Οκτωβρίου! 

Οι εκπομπές είναι ανταποκρίσεις από τη Λέσβο των κυριότερων γεγονότων που συμβαίνουν στο πλαίσιο του φεστιβάλ ντοκιμαντέρ Aegeandocs (www.aegeandocs.gr) που υποστηρίζεται σταθερά από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου από τη ίδρυση του πριν επτά χρόνια ως σήμερα.  Συνεντεύξεις με σκηνοθέτες, καταγραφές εκδηλώσεων του φεστιβάλ, τρέιλερ ταινιών, αλλά και εικόνες από τη ζωή και τις ιδιαιτερότητες της στη Λέσβο βγαίνουν «στον αέρα» της ΕΡΤ2 κάθε βράδυ στις 00.40.

Την έρευνα, παρουσίαση, εικονοληψία, ηχοληψία και πρώτο μοντάζ κάνουν οι φοιτητές του τμήματος υπό την καθοδήγηση του επ. Καθηγητή σκηνοθεσίας του Τμήματος Γιάννη Σκοπετέα.   Στη συνέχεια το post production ολοκληρώνεται στο στούντιο του Τμήματος  Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας υπό την επίβλεψη του ΕΤΕΠ Αλέξανδρου Σπάθη .

Aναλυτικά, οι συντελεστές της εκπομπής είναι:  

 

Παρουσίαση: ΜΑΡΙΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

Moντάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΟΥΒΑΛΗ- ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΠΑΘΗΣ

Διεύθυνση παραγωγής: ΔΑΡΑ ΣΟΦΙΑ, ΚΡΙΑΡΑΣ ΘΥΜΙΟΣ, ΜΠΟΥΦΕΤΗ ΒΑΓΙΑ, ΤΣΕΤΣΟΣ ΙΑΣΩΝ

Εικονοληψία –Έρευνα – Παρουσίαση: ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΗΛΙΑΝΝΑ, ΒΛΑΧΟΥ ΕΒΕΛΙΝΑ, ΔΑΡΑ ΣΟΦΙΑ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ, ΚΡΙΑΡΑΣ ΘΥΜΙΟΣ, ΜΑΡΚΕΤΑΚΗΣ ΟΡΕΣΤΗΣ, ΛΕΓΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΜΠΟΥΦΕΤΗ ΒΑΓΙΑ, ΜΠΡΟΤΖΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΤΙΓΟΝΗ, ΠΟΡΗ ΝΙΚΟΛΕΤΑ, ΣΑΚΕΛΛΑΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΤΣΕΤΟΣ ΙΑΣΩΝ, ΤΣΙΜΑΡΑΣ ΌΜΗΡΟΣ

Executive producer: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΚΟΠΕΤΕΑΣ, αν. καθηγητής ΤΠΤΕ Παν. Αιγαίου

Ημερομηνία ανάρτησης

4 Οκτ 2019

Είδος ανακοίνωσης

Δελτία Τύπου

Τοποθεσία

Λέσβος

Σχολή / Τμήμα

Σχετικά αρχεία

Εικόνες

Current Style: Βασικό

espa.jpg