Εκδήλωση με τον κομίστα Θανάσης Καραμπάλιο στη Βιβλιοθήκη Πανεπιστημίου Αιγαίου στην Σάμο | Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Είστε εδώ

Εκδήλωση με τον κομίστα Θανάσης Καραμπάλιο στη Βιβλιοθήκη Πανεπιστημίου Αιγαίου στην Σάμο

Το Ιδεόδεντρο Τεχνών & Πολιτισμού και Παράρτημα βιβλιοθήκης Σάμου  του Πανεπιστημίου Αιγαίου,  φιλοξενεί τον κομίστα Θανάση Καραμπάλιο.

Ο Θανάσης Καραμπάλιος θα παρουσιάσει στο κοινό το έργο του και θα ακολουθήσει συζήτηση που θα αφορά στον κόσμο των κόμικς.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019 στη Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Αιγαίου στο Καρλόβασι, στις 7 μ.μ..

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Λίγα λόγια για τον Θανάση Καραμπάλιο:

Γεννήθηκε το 1983 στο Παλαιόκαστρο Ελασσόνας, όπου και πέρασε τα παιδικά του χρόνια.

Η πρώτη του επαφή με τον κόσμο των κόμικς έγινε σε νεαρότατη ηλικία, οπότε γνώρισε τον μαγικό κόσμο της 9ης τέχνης μέσα από περιοδικά όπως: “Το δυναμικό Αγόρι”, “Τρουένο”, “Μπλεκ” καθώς και των υπερηρωικών κόμικς των εκδόσεων Καμπανά και Μαμούθ.

Το 2007 φοίτησε στην σχολή «Comink» του Βαγγέλη Ματζίρη στην Θεσσαλονίκη, παρακολουθώντας μαθήματα μεταξύ άλλων από τους: Σταύρο Κιουτσιούκη, Τάσο Μαραγκό, Δημήτρη Σαββαΐδη και Κωστή Τζωρτζακάκη.

Σαν δημιουργός έκανε δυναμική είσοδο στον χώρο των κόμικς με το έργο του «1800», που αποτελεί μία μυθοπλασία τοποθετημένη στην ελληνική πραγματικότητα των αρχών του 19ου αιώνα.

 

Κατηγορία

Πολιτιστικές Εκδηλώσεις

Τοποθεσία

Σάμος

Χώρος εκδήλωσης

Παράρτημα Βιβλιοθήκης Πανεπιστημίου Αιγαίου, Νικολάου Βλιάμου, Καρλόβασι, Σάμος

Ημερομηνία

Σάββατο, 16 Φεβρουάριος, 2019 - 19:00

Εικόνες

Current Style: Βασικό

espa.jpg