Συμμετοχή Πανεπιστημίου Αιγαίου στο διεθνές πολιτιστικό γεγονός «ΝΥΧΤΑ ΙΔΕΩΝ» | Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Είστε εδώ

Συμμετοχή Πανεπιστημίου Αιγαίου στο διεθνές πολιτιστικό γεγονός «ΝΥΧΤΑ ΙΔΕΩΝ»

Η «Νύχτα των Ιδεών» (La Nuit des Idées) που διοργανώνει σε ετήσια βάση το Γαλλικό Ινστιτούτο ως πολιτιστικό γεγονός σε διεθνές επίπεδο, με συνεδριακές συμμετοχές, καλλιτεχνικές δράσεις και δημόσιους διαλόγους γύρω από ένα κοινό θέμα που κάθε χρόνο είναι διαφορετικό, επεκτείνει τις δραστηριότητές του σε πολλές χώρες και απευθύνεται σε διαφορετικούς πολιτισμούς και διαφορετικές γενεές, ώστε να αποκαλυφθούν νέοι τρόποι σκέψης, να ακουστούν νέες ιδέες, να υπάρξει ανταλλαγή απόψεων σε σημαντικά ζητήματα της εποχής μας, να επικοινωνηθούν συναισθήματα.

Η Σύμπραξη των Ευρωπαικών Πανεπιστημίων “European Reform University Alliance (ERUA)”, συμμετέχει με τη θεματική “Together: Closing the distance between us”, η οποία απευθύνθηκε προς όλα τα μέλη των Πανεπιστημιακών Κοινοτήτων της Σύμπραξης. Η εκδήλωση διοργανώνεται στις 28/01/2021 από τις 5 έως τις 10 μμ (για τη Γαλλία, τη Γερμανία & τη Δανία ) & από τις 6 έως τις 11 μμ (για τη Βουλγαρία & την Ελλάδα) και θα συμπεριλαμβάνει παράλληλες συνεδρίες με Στρογγυλές Τράπεζες σε πολλαπλές θεματικές, performances και άλλες καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου συμμετέχει με τη δράση «Α syllabus for human contact”, με την ομάδα του Αναπλ. Καθηγητή του Τμήματος Γεωγραφίας, κ. Στέλιου Γκιάλη (Στέλιος Γκιάλης, Αθηνά Αβαγιανού, Θωμάς Μαμάκος, Ιωάννης Παπαγεωργίου) όπως επίσης και στην Επιστημονική Επιτροπή, & με Chair στο 1o pannel.

Για να παρακολουθήσετε την Νύχτα Ιδεών, μπορείτε να ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://zoom.us/j/96169070707?pwd=NVo4YlQ1clJUTWN0MUhncHYvUzJwZz09

- Meeting number : 961 6907 0707 - Code secret : 255377

Κατηγορία

Πολιτιστικές Εκδηλώσεις

Τοποθεσία

Λέσβος

Ημερομηνία

Πέμπτη, 28 Ιανουάριος, 2021 - 18:00 εώς 23:00

Σχετικά αρχεία

Εικόνες

Current Style: Βασικό

espa.jpg