2η συνάντηση Αποφοίτων Πανεπιστημίου Αιγαίου | Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Είστε εδώ

2η συνάντηση Αποφοίτων Πανεπιστημίου Αιγαίου

2η Πανελλήνια Συνάντηση του Συλλόγου Αποφοίτων Πανεπιστημίου Αιγαίου, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Σάββατο 2 Δεκεμβρίου,  Αθήνα, Ακαδημίας 7, (ΕΒΕΑ , αίθουσα ΕΡΜΗΣ) 

Ο ΣΑΠΑ αποτελεί πρότυπο Συλλόγου Αποφοίτων για ελληνικό Πανεπιστήμιο. Δημιουργήθηκε τον Δεκέμβριο του 2021, με σύγχρονες μεθόδους ανάδειξης των μελών του Δ.Σ (ηλεκτρονική ψηφοφορία για συμμετοχή αποφοίτων από όλο τον κόσμο), σύγχρονο καταστατικό λειτουργίας, υπό την αιγίδα του Πανεπιστήμιο Αιγαίου και απαριθμεί ήδη 2500 μέλη.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να συναντηθούν απόφοιτοι/ες του Πανεπιστημίου Αιγαίου, διοικητικοί υπάλληλοι και καθηγητές/τριες παλαιοί και νέοι/ες με την προοπτική διασύνδεσης όλων των αποφοίτων μεταξύ τους, αλλά και με όλη την ακαδημαϊκή κοινότητα, με απώτερο σκοπό τη δημιουργία μιας ενεργής κοινότητας στα έξι νησιά του Αρχιπελάγους.

Η συνάντηση θα διαρκέσει από τις 10:00-18:00  και θα περιέχει μεταξύ άλλων:

1.            Μικρές ομιλίες αποφοίτων (τύπου TDEX), ώστε να αναδείξουμε την πορεία αυτών μετά το Πανεπιστήμιο Αιγαίου

2.            Παρουσίαση ερευνών από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου για την κλιματική αλλαγή

3.            Θεματικό πάνελ με επιμελητήρια (Οικονομικό – Τεχνικό – Γεωτεχνικό)

4.            Ανοιχτή συζήτηση για το μέλλον του Πανεπιστημίου Αιγαίου με τη συμμετοχή Αυτοδιοικητικών από τα νησιά που εδρεύει το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, με στόχο τη συνεργασία Πανεπιστημίου-Αποφοίτων και Τοπικών Κοινωνιών.

5.            Συμμετοχή παλαιών Πρυτάνεων, ώστε να αναδείξουμε την ιστορία του Ιδρύματος

6.            Ανοιχτή συζήτηση για το μέλλον του Πανεπιστημίου Αιγαίου

 

Επίσης, θα πραγματοποιηθεί βράβευση των 6 πρωτευσάντων ων  φοιτητών/τριών του Ιδρύματος για το τρέχον έτος(αριθμός ανάλογος των νησιών που εδρεύει το ΑΕΙ).

Το πλήρες πρόγραμμα παρατίθεται στις εικόνες που επισυνάπτονται παρακάτω.

 

Η εκδήλωση θα προβληθεί και διαδικτυακά μέσω  ΖΟΟΜ στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://us02web.zoom.us/j/84951740677?pwd=M3pHRFdteFlFcEtUaVJPTUtpVTg4dz09

 

Δείτε το ΣΑΠΑ video 2023:  https://www.youtube.com/watch?v=M6MHwZev9hM

 

 

Κατηγορία

Εκδηλώσεις

Χώρος εκδήλωσης

ΕΒΕΑ (Ακαδημίας 7, Σύνταγμα), Αθήνα

Ημερομηνία

Σάββατο, 2 Δεκέμβριος, 2023 - 10:00 εώς 18:00

Εικόνες

Current Style: Βασικό

espa.jpg