Ανακοίνωση έργου επισκευής και συντήρησης της υφιστάμενης υγρομόνωσης της στέγης και του πλαστικού θόλου της Βιβλιοθήκης του τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων της Πανεπιστημιακής Μονάδας Σύρου | Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Είστε εδώ

Ανακοίνωση έργου επισκευής και συντήρησης της υφιστάμενης υγρομόνωσης της στέγης και του πλαστικού θόλου της Βιβλιοθήκης του τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων της Πανεπιστημιακής Μονάδας Σύρου

Το Πανεπιστημίου Αιγαίου ενδιαφέρεται να προχωρήσει σε έργο επισκευής και συντήρησης της υφιστάμενης υγρομόνωσης της στέγης και του πλαστικού θόλου της Βιβλιοθήκης του τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων της Πανεπιστημιακής Μονάδας Σύρου. Το κτίριο «Κορνηλάκη» βρίσκεται στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου 98 στην Ερμούπολη.

Η διαδικασία που θα ακολουθηθεί είναι αυτή της απευθείας ανάθεσης. Ο προϋπολογισμός του ως άνω έργου ανέρχεται στο ποσό των 14.700,00€ συμπεριλαμβανόμενου του νόμιμου ΦΠΑ 24%. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να ενημερώσουν σχετικά μέχρι και την Παρασκευή 29-9-2017 και ώρα 12:00, επικοινωνώντας με τον αρμόδιο υπάλληλο κ. Παναγιώτη Κωνσταντινίδη αποστέλλοντας ηλεκτρονικό μήνυμα στο techniki@aegean.gr.

Στο μήνυμα θα αναφέρεται ότι η εταιρεία, εργολάβος κλπ, ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στο διαγωνισμό για το ανωτέρω έργο και θα πρέπει να περιλαμβάνονται τα στοιχεία της εταιρείας.

Πληροφορίες: 22810-97042

Ημερομηνία ανάρτησης

20 Σεπ 2017

Είδος ανακοίνωσης

Προκηρύξεις Διαγωνισμών

Τοποθεσία

Σύρος

Σχολή / Τμήμα

Current Style: Βασικό

espa.jpg