Η ALPHA BANK στηρίζει την νεοφυή επιχειρηματικότητα Νέες υποτροφίες στο Δ.Π.Μ.Σ. «Ψηφιακή Καινοτομία και Νεοφυής Επιχειρηματικότητα» του Πανεπιστημίου Αιγαίου και του Ε.Μ.Π. | Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Είστε εδώ

Η ALPHA BANK στηρίζει την νεοφυή επιχειρηματικότητα Νέες υποτροφίες στο Δ.Π.Μ.Σ. «Ψηφιακή Καινοτομία και Νεοφυής Επιχειρηματικότητα» του Πανεπιστημίου Αιγαίου και του Ε.Μ.Π.

Η ALPHA BANK στηρίζει την νεοφυή επιχειρηματικότητα

Νέες υποτροφίες στο Δ.Π.Μ.Σ. «Ψηφιακή Καινοτομία και Νεοφυής Επιχειρηματικότητα» του Πανεπιστημίου Αιγαίου και του Ε.Μ.Π.

 

Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για τη χορήγηση υποτροφιών από την ALPHA BANK σε δύο αριστούχους φοιτητές για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023 του Διιδρυματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Ψηφιακή Καινοτομία και Νεοφυής Επιχειρηματικότητα», το οποίο υλοποιείται από το τμήμα Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου σε συνεργασία με την Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Οι δύο μεταπτυχιακές φοιτήτριες Skorupa Klaudia – Maria και Φωτοπούλου Κυπαρισσία, οι οποίες εισήχθησαν στο Δ.Π.Μ.Σ. το ακαδημαϊκό έτος 2022 -2023, παρουσίασαν την υψηλότερη επίδοση στα μαθήματα του Α’ και Β’ εξαμήνου, οπότε και τους απονεμήθηκαν οι υποτροφίες της ALPHA BANK ύψους 9000 ευρώ (4500 ευρώ έκαστη), σύμφωνα με την απόφαση της Επιτροπής Προγράμματος Σπουδών του ΔΠΜΣ. Οι υποτροφίες καλύπτουν πλήρως τα δίδακτρα του μεταπτυχιακού προγράμματος.

Ο Διευθυντής του Δ.Π.Μ.Σ., Καθηγητής Γιάννης Χαραλαμπίδης, και ο συντονιστής από την πλευρά του Ε.Μ.Π., Καθηγητής Δημήτρης Ασκούνης, δήλωσαν σχετικά: “Είναι μεγάλη η χαρά και η ικανοποίησή μας για αυτήν την πρωτοβουλία, μέσω της οποίας επιβραβεύεται η αριστεία των φοιτητριών του μεταπτυχιακού μας προγράμματος. Ευχαριστούμε θερμά την ALPHA BANK και δηλώνουμε τη διάθεση μας να συνεχίσουμε διευρύνοντας τη βάση των οργανισμών που υποστηρίζουν με κάθε τρόπο την ανάπτυξη της καινοτομικής επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα”.

Περισσότερα στοιχεία για το Δ.Π.Μ.Σ. «Ψηφιακή Καινοτομία και Νεοφυής Επιχειρηματικότητα»:

https://msc.icsd.aegean.gr/masters/innovation

 

 

Ο Διευθυντής του Διιδρυματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Ψηφιακή Καινοτομία και Νεοφυής Επιχειρηματικότητα»

 

Ιωάννης Χαραλαμπίδης

Καθηγητής του Επισπεύδοντος Τμήματος

Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων

 

Ημερομηνία ανάρτησης

7 Νοε 2023

Είδος ανακοίνωσης

Δελτία Τύπου

Τοποθεσία

Σάμος

Σχολή / Τμήμα

Βασικό αρχείο

Current Style: Βασικό

espa.jpg