Βράβευση φοιτητριών/τών του Τμήματος ΤΜΣΠΣ που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό της Πολυτεχνικής Σχολής "Public Health Design Response – Post Pandemic World Design Competition" | Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Είστε εδώ

Βράβευση φοιτητριών/τών του Τμήματος ΤΜΣΠΣ που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό της Πολυτεχνικής Σχολής "Public Health Design Response – Post Pandemic World Design Competition"

Αγαπητές/αγαπητοί συνάδελφοι

Αγαπητές φοιτήτριες, αγαπητοί φοιτητές

 

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλώ την Τετάρτη 18/1/2023 και ώρα 13:00 στην εκδήλωση της Κοσμητείας για τη βράβευση των φοιτητριών και των φοιτητών των ομάδων (όλες προερχόμενες από το ΤΜΣΠΣ), που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό Σχεδίασης Public Health Design Response – Post Pandemic World Design Competition, o οποίος διενεργήθηκε υπό την αιγίδα της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αιγαίου. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Future Lab, στο ισόγειο του κτιρίου Κορνηλάκη (Βιβλιοθήκη), παρουσία της κ. Πρυτάνισσας του κ. Αντιπρύτανη Διοικητικών Υποθέσεων, του Δημάρχου Ερμούπολης Σύρου και μελών της κριτικής επιτροπής.

 

Η παρουσία σας στην εκδήλωση θα είναι μια επιπλέον επιβράβευση της πολύ αξιόλογης προσπάθειας των φοιτητριών/των της Πολυτεχνικής Σχολής.

 

Περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό, την κριτική επιτροπή, τις ομάδες που διακρίθηκαν, μπορείτε να βρείτε εδώ.

 

 

Με εκτίμηση

 

 

Πέτρος Καβάσαλης,

Κοσμήτορας της Πολυτεχνικής Σχολής του Παν. Αιγαίου

 

Κατηγορία

Εκδηλώσεις

Τοποθεσία

Σύρος

Χώρος εκδήλωσης

Ερμούπολη, εγκαταστάσεις του Future Lab, στο ισόγειο του κτιρίου Κορνηλάκη (Βιβλιοθήκη),

Ημερομηνία

Τετάρτη, 18 Ιανουάριος, 2023 - 13:00 εώς 14:00

Σχολή / Τμήμα

Current Style: Βασικό

espa.jpg