Διαδικτυακή Διάλεξη κ. Χάρη Ντιγριντάκη
Το iTED Lab του Τμήματος Οικονομικής και Διοίκησης Τουρισμού του Πανεπιστημίου Αιγαίου συνεχίζοντας τη σειρά διαλέξεων "TeL - Tourism e-Lectures" από επιλεγμένα στελέχη και επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου, έχει την τιμή και τη χαρά να φιλοξενεί διαδικτυακά τον κ. Χάρη Ντιγριντάκη, Δημοσιογράφο στον Ελεύθερο Τύπο, Διευθυντή στο Tourismtoday.gr και Ραδιοφωνικό Παραγωγό στο Talk Radio 98,9.
Η διάλεξη του κ. Ντιγριντάκη με θέμα: “ Ο ρόλος των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας στον Τουρισμό και τη Φιλοξενία" θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2025 και ώρα 18:00.
Πληροφορίες σχετικά με τη διάλεξη και τη σύνδεσή έχουν αναρτηθεί στον σύνδεσμο https://forum.aegean.gr/viewtopic.php?t=34462&sid=0fb1cc172aed600157c173a5aa878204