Συνέδριο Ανάδειξης της Θρησκευτικής Πολιτισμικής Κληρονομιάς και Ανάπτυξης του Θρησκευτικού Τουρισμού | Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Είστε εδώ

Συνέδριο Ανάδειξης της Θρησκευτικής Πολιτισμικής Κληρονομιάς και Ανάπτυξης του Θρησκευτικού Τουρισμού

Συνέδριο Ανάδειξης της Θρησκευτικής Πολιτισμικής Κληρονομιάς και Ανάπτυξης του Θρησκευτικού Τουρισμού

 Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου,  μέσω του Εργαστηρίου Ευφυών Συστημάτων του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας,   πραγματοποιεί την Παρασκευή 02 Σεπτεμβρίου 2022 στη Μυτιλήνη, Συνέδριο Ανάδειξης της Θρησκευτικής Πολιτισμικής Κληρονομιάς και Ανάπτυξης του Θρησκευτικού Τουρισμού.

Το συνέδριο οργανώνεται στα πλαίσια της Πράξης INTERREG RECULT (http://www.recult-greececyprus.eu/) με πλήρη τίτλο «Ανάδειξη και Διάδοση της Πολιτιστικής και Φυσικής Κληρονομιάς μέσα από την Ανάπτυξη και Θεσμική Ενίσχυση του Θρησκευτικού Τουρισμού στη νησιωτική περιοχή της Ελλάδας και της Κύπρου», Στους εταίρους της εν λόγω Πράξεως από την πλευρά της Ελλάδος συμπεριλαμβάνονται το Υπουργείο Τουρισμού, η Εκκλησία της Ελλάδος, το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και το Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης της Ιεράς Μητρόπολης Σύρου. Από την πλευρά της Κύπρου εταίροι είναι το Υφυπουργείο Τουρισμού, η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου, το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου και ο Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων Κύπρου.

Εκπρόσωποι όλων των εταίρων/φορέων θα παρευρίσκονται και θα συμμετέχουν στο Συνέδριο, ενώ θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους προσκεκλημένοι ομιλητές που δραστηριοποιούνται στο χώρο του Θρησκευτικού Τουρισμού και της ανάδειξης της Θρησκευτικής κληρονομιάς με νέες τεχνολογίες.

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο Επιμελητήριο Λέσβου, Π. Κουντουριώτη 71, στην αίθουσα «Ιωάννης Παυλακέλλης», την Παρασκευή 02/09/22, στο διάστημα 9:00-15:00. Προβλέπεται και η δυνατότητα συμμετοχής και παρακολούθησης μέσω του zoom link που αναγράφεται στην επισυναπτόμενη ατζέντα του Συνεδρίου.

Για τη βέλτιστη διαχείριση των συμμετεχόντων, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να συμπληρώσουν την παρακάτω φόρμα:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd909VksZ9JZHMpsDpDXBSrKbPMuKqMFzD8N25uk-K1C68ezQ/viewform?usp=sf_link

Η Πράξη «Ανάδειξη και Διάδοση της Πολιτιστικής και Φυσικής Κληρονομιάς μέσα από την Ανάπτυξη και Θεσμική Ενίσχυση του Θρησκευτικού Τουρισμού στη νησιωτική περιοχή της Ελλάδας και της Κύπρου» (RECULT) εντάσσεται στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα INTERREG VA Ελλάδα-Κύπρος και συγχρηματοδοτείται κατά 85% από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης) και κατά 15% από Εθνικούς Πόρους της Ελλάδας και της Κύπρου.
 

http://www.recult-greece-cyprus.eu/
https://www.facebook.com/recultinterregvagreececyprus

Link για Διαδικτυακή συμμετοχή https://us02web.zoom.us/j/86377409316?pwd=MG8zRGlmWmNDblV5VXJpVGFOT2orUT09 Meeting ID: 863 7740 9316 - Passcode: 2022

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Καθηγητή του Πανεπιστημίου Αιγαίου Χρήστο-Νικόλαο Αναγνωστόπουλο (Email: canag@aegean.gr, Τηλ: 2251036624).

 

ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Κατηγορία

Συνέδρια

Τοποθεσία

Λέσβος

Χώρος εκδήλωσης

Μυτιλήνη και διαδικτυακά

Ημερομηνία

Δευτέρα, 29 Αύγουστος, 2022 - 08:30 εώς Σάββατο, 3 Σεπτέμβριος, 2022 - 15:00

Σχολή / Τμήμα

Σχετικά αρχεία

Εικόνες

Current Style: Βασικό

espa.jpg