1ο Φεστιβάλ Καινοτομίας-Παρουσίαση με τίτλο «Μια ολιστική προσέγγιση για το design: προϊόν, σύστημα, υπηρεσία». | Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Είστε εδώ

1ο Φεστιβάλ Καινοτομίας-Παρουσίαση με τίτλο «Μια ολιστική προσέγγιση για το design: προϊόν, σύστημα, υπηρεσία».

Το Τμήμα Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων & Συστημάτων, της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αιγαίου, συμμετέχει στο 1ο Φεστιβάλ Καινοτομίας  - Athens Innovation Festival – το οποίο είναι αφιερωμένο στην καινοτομία, τις τεχνολογικές εξελίξεις και στο επιχειρείν. Το Φεστιβάλ Καινοτομίας διοργανώνεται με πρωτοβουλία του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ) και της Θερμοκοιτίδας Νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας (ΘΕΑ-ΕΒΕΑ) από τις 20 μέχρι και τις 22 Νοεμβρίου στο Ζάππειο Μέγαρο.

Στο περίπτερο του Τμήματός μας θα παρουσιαστούν σχέδια προϊόντων που έχουν προκύψει από ατομικές ή ομαδικές εργασίες φοιτητών, πολλά εκ των οποίων έχουν διακριθεί ή/και βραβευτεί σε εθνικούς ή διεθνείς διαγωνισμούς.

Την Δευτέρα, 20/11 και ώρα 15:00-17:00, θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση από μέλη του Τμήματος με τίτλο «Μια ολιστική προσέγγιση για το design: προϊόν, σύστημα, υπηρεσία».

Το περίπτερό του Τμήματος θα είναι επισκέψιμο Δευτέρα-Τετάρτη, 10:00-20:00.

 

 

Κατηγορία

Εκθέσεις

Τοποθεσία

Σύρος

Χώρος εκδήλωσης

Ζάππειο Μέγαρο, Αθήνα

Ημερομηνία

Δευτέρα, 20 Νοέμβριος, 2017 - 10:00 εώς Τετάρτη, 22 Νοέμβριος, 2017 - 20:00

Σχολή / Τμήμα

Εικόνες

Current Style: Βασικό

espa.jpg