TOYΡΙΣΜΟΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ: "Μαγειρεύοντας τη Γαστρονομική Ταυτότητα του Προορισμού | Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Είστε εδώ

TOYΡΙΣΜΟΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ: "Μαγειρεύοντας τη Γαστρονομική Ταυτότητα του Προορισμού

Το Τμήμα Οικονομικής και Διοίκησης Τουρισμού του Πανεπιστημίου Αιγαίου συνεχίζοντας τη σειρά διαλέξεων "TeL - Tourism e-Lectures" από επιλεγμένα στελέχη και επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου, έχει την τιμή και τη χαρά να φιλοξενεί διαδικτυακά τον κ. Δημοσθένη Μπρούσαλη, Σύμβουλο Branding και Επικοινωνίας, Γενικό Δ/ντή DASC Branding.

 

Η διάλεξη του κ. Μπρούσαλη με θέμα: “ TOYΡΙΣΜΟΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ: "Μαγειρεύοντας τη Γαστρονομική Ταυτότητα του Προορισμού" θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Μαΐου 2023 και ώρα 19:00.

 

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη διάλεξη στον ακόλουθο σύνδεσμο ΖΟΟΜ: 

https://aegean-gr.zoom.us/j/94168407418

 

Στους/στις συμμετέχοντες/σες θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

 

Μετά τη διάλεξη θα ακολουθήσει συζήτηση. Σας περιμένουμε!

 

 

Επιστημονική ευθύνη – συντονισμός: Καθηγητής Θεόδωρος Σταυρινούδης

Οργάνωση και τεχνική υποστήριξη της εκδήλωσης: Ευαγγελία Πρωΐου, ΕΤΕΠ ΤΟΔΙΤ

Κατηγορία

Διαλέξεις

Τοποθεσία

Χίος

Χώρος εκδήλωσης

Διαδικτυακά

Ημερομηνία

Τετάρτη, 3 Μάιος, 2023 - 19:00 εώς 21:00

Σχολή / Τμήμα

Current Style: Βασικό

espa.jpg